STYLE DIT HJEM MED FORÅR

Foråret og de lyse tider er på vej både udenfor og indenfor hos Pinoc. Det vælter ind med nye varer i vores boligafdeling hele tiden og vi kan ikke vente med at inspirere jer. Her kommer vores bud på nogle sikre forårshits.

 

 

 (01: SHOP HER - 02: SHOP HER - 03SHOP HER - 04: SHOP HER)

 

Noget af det vi elsker allermest ved Pinoc er friske farver, smukke detaljer og flotte former. Få foråret ind i dit hjem med de skønne vaser fra Nordals nye kollektion Kataja.Vasen i sig selv ligner en smuk blomst med sine organiske former og flotte farver. Brug dem alene som dekoration eller fyld den med smukke blomster eller friske grene. Vi kommer heller ikke udenom de smukke kander og glas fra Anna Von Lipa, hos Pinoc finder du et stort udvalg af glas i mange smukke farver , pift din borddækning op med smukke buttede kander eller flotte høje kander. Kanderne kan også bruges som vaser med forårets smukke blomster i.

 

(01: SHOP HER - 02: SHOP HER - 03: SHOP HER)

 

Er du til de lidt mere simple og rolige farver men stadig enormt flotte vaser så er vaserne fra Spectrum gode bud de kommer i forskellige former og med forskellige mønstre men er alle meget elegante.

Hos Pinoc kommer vi heller ikke uden om krystal stager og de snoede lys som virkelig er fremme lige nu. Som nyhed fra Specktrum finder du smukke forskelligt snoede lys i flotte dusede farver i som grå, creme og rosa. Match dem sammen med mange af vores smukke krystal stager. Du kan vælge at bruge dem med de smukke klare stager fra Nordic Trend Studio  eller være en tand mere modig og brug dem sammen med Specktrums egne farverige Shadow T-light stager.

Indtil det bliver helt lyst om aften igen kan du nyde skæret fra denne smukke bordlampe fra Present Time i den flotteste rosa farve klik her for at se lampen i andre skønne farver.

Spred en skøn duft i dit hjem med bæredygtige duftpinde fra The gift label som udover at dufte godt også pynter i din bolig med deres flotte beholder og deres farverige labels.