VALENTINES DAY

GAVEN TIL HENDE

Valentinsdag behøver ikke at handle om røde roser og fyldte chokolader, du kan bruge dagen på at forkæle den du holder af måske din kone, veninde eller kæreste med en fin gave der måske indeholder lækkert tøj, smukke smykker og skønt interiør til boligen, det er da mindst lige så godt! Det synes vi ihvertfald hos Pinoc Odense.

Derfor har vi nogle gode gaveideer og bud på en skøn gave til din kone/ kæreste eller veninde eller en helt fjerde person der står dit hjerte nær( psst, det er også helt i orden blot at forkæle sig selv det forstår vi også godt især i denne tid. Vi er sikre på vi har en gave der vil falde i de flestes smag samt pris.

Det vælter ind med fine forårs styles så hvorfor ikke forkæle hende med en blød gave som kunne indeholde nogle af vores skønne nyheder fra bla. Co’ Couture, Samsøe Samsøe eller Neo Noir?

Et godt bud på en god gave ville være denne smukke og utroligt bløde Gimma Diamond strik cardigan fra Neo Noir som kommer både i en lys gul og en mint farve- perfekt til en hyggelig aften på terrassen når det bliver lidt lunere i vejret.

 

 

01: Gimma Diamond Strik Cardigan Mint (SHOP HER) - 02: Gemma Bluse Grå (SHOP HER)

 

Er hun en kjole pige har vi også et fint bud på en skøn kjole fra Co’ Couture. Fox kjolen er en skjorte kjole med fint blomsterprint og med bindebånd i taljen. Utrolig smuk. 

Denne nyhed kan vi ikke komme udenom. Den er højeste mode lige nu og er meget eftertragtet. Det er nemlig Eagle Teddy jakken fra Neo noir. Den jakke som alle kvinder drømmer om, den er blød, den er smart og den er i de flotteste farver. Vi lover den vil blive taget godt imod derhjemme. En valentinsgave alle kvinder vil elske. Vi kommer heller ikke uden om veste, som snart er alle kvinders bedste ven. Den kan pifte et outfit op eller dress et outfit ned, og så er en vest bare smart og behagelig at have på og kan styles med alt. En rigtig god gaveide til kvinden der måske har alt allerede. 

 

 

01: Fox skjortekjole (SHOP HER) - 02: Eagle Teddy Jakke Rosa (SHOP HER) - 03: Ella Vest Eggnog (SHOP HER)

 

 

GAVEN TIL VENINDEN

Skal der accessories i valentinsgaven til en veninde, kæreste, datter eller kone? Så har vi også nogle fine bud her fra Maanesten, Sui Ava og Pico.

 

 

 

01: Helle Pretty Biggest Hårklemme Pink (SHOP HER) - 02: Helen Hårklemme Brun (SHOP HER) - 03: Carin Ørering Guld (SHOP HER) - 04: Shelly Ring Guld (SHOP HER) - 05: Rainy Ørering Klar (SHOP HER)

 

GAVEN TIL HJEMMET

Er man mere til hård pakker så er lysestagerne fra Anna + Nina et godt bud på en gave der vil glæde enhver interiør elskende person. De er smukke, trendy og i flotte farver. Hvis det skal være mere klassisk så er de flotte krystal stage fra C’est bon også et fantastisk bud på en god gave.

 

01: CEST BON (SHOP HER) - 02: CEST BON (SHOP HER) - 03: ANNA VON LIPA VANDKANDE (SHOP HER)

 

GAVEN TIL DEN SØDE TAND

Skal hun have en vase til alle de blomster hun modtager gennem tiden er de flotte natur inspireret vaser fra Muubs fantastiske. Skal der alligevel lidt sødt til så finder du også et fint udvalg af chokolade fra Johan Bülow perfekt forkælelse på valentinsdag.

 

 

01: LAKRIDS BY BÜLOW (SHOP HER) - 02: Hvid trøffel creme (SHOP HER) - 03: Økologisk basilikumolie (SHOP HER)

Vi håber du blev inspireret og finder den perfekte gave.