GAVEIDÉER - HVAD GIVER MAN STUDENTEN

Kalenderen siger juni måned og sommeren er endelig kommet. Der går ikke lang tid før studenterne begynder at springe ud. Studenterhuen skal selvfølgelig fejres med venner og familie og der hører sig selvfølgelig en gave til for det gode resultat af 2 - 3 års hårdt arbejde.

Men hvad giver man en nyudklækket student? Kender du en der er blevet student og er du inviteret til studenterfest men ikke helt ved hvad man kan giver  i studentergave så er du landet det helt rigtige sted. Vi har skabt denne gaveguide med henblik på at man selvfølgelig kan finde en god gave til studenten lige meget hvad prisen er og vi har lagt vægt på at det er noget studenten kan have glæde af mange år frem tiden og vil kunne tænke tilbage på den dejlige studentertid. Så tag endelig et kig i guiden og lad os inspirere dig til den helt rigtige studentergave.

GAVEIDEER TIL UNDER 300 KR

 

 

Hos www.pinocodense.dk  finder du et fint udvalg af gode gaveideer til under 300 kroner til studenten fra mærker som Anna + Nina, Maanesten, Pernille Corydon, Nordal, WiOGA, Stine A og mange andre spændende brands.

 

1. Florus Øreringe fra Maanesten i Gul eller sølv er super fine og petit. Florus øreringen er en lille creol med et lille smeltet blad og en opal. Et sæt øreringe som man ikke går galt i byen med. I denne tid er det meget trendy og mixe og matche sine øreringe på kryds og tværs for at skabe sit eget look. Florus øreringene kan være fine at style sammen eller med lidt større øreringe. Et godt bud på en gave der vil vække stor glæde og holde i mange år.

MAANESTEN Florus Earring Guld/ Sølv – Pinoc Store (pinocodense.dk)

2. Et andet godt smykke bud er disse fantastiske flotte øreringe fra Pernille Corydon. Ocean Dream Øreringen er forgyldt og med en ferskvandsperle som vedhæng. En klassisk ørering som altid vil være moderne og vil kunne bruges mange år frem og kan styles både til hver og til fester- hvilket også er vigtigt at have i mente når man køber smykker, er det nogen der bare skal ligge i skuffen og vente på en særlig lejlighed eller er det øreringe som man kan bruge altid og hele tiden? 

PERNILLE CORYDON Ocean Dream Ørering – Pinoc Store (pinocodense.dk)

3. Til alle de smykker skal man selvfølgelig bruge noget opbevaring. Måske et smykkeskrin? Dette flotte Mira smykkeskrin skinner og er fyldt med farver. Smykkeskrinet indeholder 3 rum. 

NORDAL Miras Smykkeskrin – Pinoc Store (pinocodense.dk)

4. Efter studentertiden kommer også en tid hvor man skal finde ud af hvad vil man læse videre til og hvor skal man bo henne? Mange flytter hjemmefra når de er blevet studenter så hvorfor ikke hjælpe dem med at indrette sig hyggeligt og skønt med flotte glas lysestager fra Anna + Nina som kommer i flotte farver og i forskellige former og højder. Enormt flotte og skaber en dejlig hjemlig stemning. En fin gaveide til studenter der er klar på at flytte hjemmefra.

ANNA + NINA - Stort udvalg af lysestager og lys fra Anna + Nina – Pinoc Store (pinocodense.dk)

5. Vi bliver ved smykkerne for smykker er altid et hit. Dette armbånd fra WiOGA er med fine detaljer, både en rå og slank kæde sat sammen med fine ferskvandsperler og lyseblå halvædelsten. Et rigtig smukt armbånd der helt sikkert vil bringe minderne frem når det tages på igen og igen.

WiOGA Petrea Armbånd Sølv – Pinoc Store (pinocodense.dk)

6. Cool øreringe til en cool student. Disse fine Arayh øreringe fra Maanesten med slange vedhæng fås i forgyldt og sølv og er nogle cool øreringe der nemt kan styles med andre øreringe også. 

MAANESTEN Aryah Ørering Guld/ Sølv – Pinoc Store (pinocodense.dk)

GAVEIDEER TIL UNDER 600 KR

 

Få inspiration hos www.pinocodense.dk til gaveideer under 600 kroner til studenten fra mærker som Anna Von Lipa, WiOGA, Pernille Corydon, Maanesten, Nordal, Hvisk, Becksöndergaard og mange andre. 

1. Er studenten til store flotte hoops så er dette et rigtig godt bud. Vola Hoops fra Wioga måler 4 mm i diameter og er med små sten og perler i flotte farver som vedhæng. Funklende og utroligt smukke hoops.

WiOGA Vola Hoop Ørering Sølv – Pinoc Store (pinocodense.dk)

2. Vi kommer ikke udenom Anna Von Lipa som producerer de flotteste kander og glas i uendelig mange flotte farver og designs. Hvorfor ikke give en flot høj kande fra Anna Von Lipa med pindsvin pigge og hang. Kanden kan bruges til drikke men er også flot som vase med en smuk buket i.

ANNA VON LIPA Eiffel Kande Rosa – Pinoc Store (pinocodense.dk)

3. En rigtig flot halskæde fra Pernille Corydon. Copenhagen halskæden er med et super flot og iøjnefaldende vedhæng med motivet af en sol, den blanke overflade reflektere lyset så flot. 

PERNILLE CORYDON Copenhagen Halskæde – Pinoc Store (pinocodense.dk)

4. En personlig gave til studenten. Memory boksen fra Pernille Corydon indeholder 3 forskellige øreringe som kan styles som man selv ønsker, Boksen indeholder en lille note med teksten "Memories to keep and remember" En skøn gaveide.

PERNILLE CORYDON Daydream Earring Box – Pinoc Store (pinocodense.dk)

5. Smukke blå Kataja vaser fra Nordal, til at pynte i den nyudklækkede students kommende hjem.

NORDAL Kataja Vase 24 cm Blå – Pinoc Store (pinocodense.dk)

6. Elegant snoede ring fra Maanesten med flotte sten i forskellige farver. Et perfekt minde fra en fantastisk studentertid. En ring som aldrig går af mode. 

MAANESTEN Solange Ring – Pinoc Store (pinocodense.dk)

GAVER TIL UNDER 800 KR

 

Leder du efter en gave til studenten for under 800 kroner har vi et stort udvalg af gode og populærer gaveideer på www.pinocodense.dk vi er sikre på en ung student vil elske fra mærker som C'est Bon, Maanesten, Pernille Corydon, Hvisk, Specktrum, Stine A, WiOGA, Anna Von Lipa og mange flere.

1. Leder du efter unikke øreringe i flotte former så er Idun øreringene fra Maanesten et godt bud. De er utroligt flotte, lange, med snoede former og med en dråbeformet akvamarin. Idun øreringene fås i både forgyldt og sølv. Idun øreringene er fra Maanestens nye Divinity kollektion.

MAANESTEN Idun Earring Guld/ Sølv – Pinoc Store (pinocodense.dk)

2. Ønsker studenten sig en smuk ring er Nino ringen fra Maanesten et godt bud. Med sine flotte snoede former skabes et smukt blad hvilket gør at ringen er helt unik og utrolig flot. Nino ringen fås i både sølv og forgyldt. Nino ringen er fra Maanestens nye Divinity kollektion og fås i flere størrelser.

3. Gør studenten sig klar til voksenlivet og er klar til at flytte hjemmefra men mangler hygge i sit kommende hjem? Med de her utroligt flotte og store krystal lysestager fra C’est Bon kan hyggens spredes hurtigt i det lille hjem. Lysestagerne fra C’est Bon er populære, elegante og smukke. De passer ind i de flestes boligindretning. Lysestagerne fra C’est Bon fås i flere forskellige størrelser, former og farver.

CEST BON – Pinoc Store (shopifypreview.com)

4. Skab et minde med de flotte goddes ringe fra Maanesten. Gudinde ringene er fyldt med energier, rigtig smukke, store, og med en flot farvede krystal.

MAANESTEN Goddes Prehnit Ring – Pinoc Store (pinocodense.dk)

5. Sol, sommer, strand, studenterfester og glæde er forhåbentligt hvad denne sommer kommer til at indeholde for de nyudklækkede studenter så hvorfor ikke forærer studenten et sæt øreringe fra Pernille Corydon formet som muslingeskaller som et fint minde om den skønne sommer de nok aldrig vil glemme.

PERNILLE CORYDON Seashell Earsticks – Pinoc Store (pinocodense.dk)

6. En lækker taske i går man heller aldrig galt i byen med. Håndtasken er fra Hvisk og produceret i et lækkert vegansk materiale og kommer i en flot brun farve. Hvisk er et yderst populært taskebrand hos de unge og denne Ambel tasken er en favorit da den kommer i flere flotte farver.

HVISK Amble Croco Small Brown – Pinoc Store (shopifypreview.com)

 

GAVER TIL UNDER 800 KR

Skal du købe en gave til over 800 kroner og må den gerne være lidt dyre har vi hos www.pinocodense.dk også nogle gode bud på gaveideer fra eksklusive brands som Decadent, By Malene Birger, Maanesten og andre skønne mærker.

1. En halskæde er altid et sikkert hit hos de unge. I dag styler man sin halskæde med flere forskellige kæder i forskellige længder. Phoenix halskæde fra Maanesten er enkel men utrolig smuk.

MAANESTEN Dorith Halskæde Guld – Pinoc Store (pinocodense.dk)

2 En rigtig lækker taske fra Decadent i en rigtig god kvalitet kan man altid bruge. Haley tasken fra Decadent kommer i et tidsløst design og bliver kun pænere med årene.

DECADENT Haley Handbag Sand – Pinoc Store (pinocodense.dk)

3. Anna ringen fra Maanesten er en smuk og unik ring besat med små glitrende sorte diamanter og med et motiv af en måne og stjerner. En fin ring der altid vil kunne minde studenten om en skøn tid.

MAANESTEN Anna Ring Guld – Pinoc Store (pinocodense.dk)

4. Crossover taskerne fra  By Malene Birger med det karakteristiske og velkendte blomsterprint er også altid et hit og en taske der går igen og igen efter hver sæson pga. sit tidsløse design og dens flotte klassiske look. En taske med plads til hverdags nødvendighederne eller til en tur i byen.

BY MALENE BIRGER LOENNA Taske – Pinoc Store (pinocodense.dk)

5. Et sæt overdrevet smukke øreringe det skal man da eje og Thea øreringene fra Maanesten er et ret godt bud på sådan et par. De er lange og med sten i lilla, orange, grønne og gule farver i rektangler og cirkler. En drøm af et sæt lange øreringe der virkelig får studenten til at stråle.

MAANESTEN Thea Øreringe – Pinoc Store (pinocodense.dk)

 

Find din næste gave hos Pinoc Odense her på webshoppen eller i vores butik i Odense hvor vi har et stort udvalg af skønne gaver til studenten. Dette er blot et lille udvalg af mindeværdige gaver. Ønsker du at give studenten en smuk kjole, et par sandaler eller noget helt andet så er du velkommen til at tage et kig i vores store udvalg af tøj, accessoires, sko og boliginteriør her på shoppen og i butikken i Odense.