FORÅRSTRENDS

Foråret og forårsmoden er her endelig! Vi har også glædet os sååååå længe til at smide vinterjakken, til at komme væk fra det grå vejr og til at farverne vender tilbage igen, både i naturen og i vores garderobe, og ved du hvad? Hvis du også var vild med sidste sæsons pufærmer, veste, blomstret prints og skønne pastelfarver så kan du roligt begynde at glæde dig til denne sæsons nye forårsstyles! For de trends er stadig top moderne. 

FORÅRET OG SOMMERENS PRINT

Dette forår og sommer har vi gang i hele farvepaletten, dog er det tydeligt at det er de mere varme, brunlige, sandfarver og de lyse pastelfarver såsom rosa, lys blå, gul osv. der præger de forskellige styles. Kigger vi på accessoires såsom hårklemmer fra Sui Ava er det de friske og kraftige farver der vinder ind.

Mix og Match farver og prints som du ønsker kun fantasien sætter grænser.

01: NEO NOIR Marie Zebra Mesh kjole (SHOP HER) - 02: Mos Mosh Niki Zebra Pants  (SHOP HER) 3. Samsøe Samsøe Elmy Skjorte Top Zebra (SHOP HER)

 

ZEBRA OG LEOPARD COOL

Vi kommer ikke udenom  at zebraprint i flotte varme brunlige farver er moderne i år. Ved du ikke helt om du er klar til at gå All in og ifører dig et helt outfit kun i Zebra ( Det er ellers utroligt smukt - det lover vi ) så vælg en enkelt style med zebra print. Det kan være denne smukke skjorte fra Samsøe Samsøe SAMSØE SAMSØE Celestina Bluse Zebra – Pinoc Store (pinocodense.dk) og tilsæt et par jeans så har du et cool afslappet hverdagslook

Men er du klar til at gå all ind med zebra så er dette sæt fra Mos Mosh super cool,  Skjorte MOS MOSH Ariana Zebra Blouse – Pinoc Store (pinocodense.dk)  Buks, MOS MOSH Niki Zebra Pant – Pinoc Store (pinocodense.dk)

Er zebra printet ikke helt dig så har vi også mange flottes styles i det lidt mere sikre Leopard print, også altid et sikkert hit.

01: Mos Mosh Sumner Leo Buks (SHOP HER)  02: Notes Du Nord Taylor Leopard Halterneck Kjole (SHOP HER) 3: NEO NOIR Mommo Crisp Leo Skjorte (SHOP HER)

 

FIN MED BLOMSTER 

Blomster hører sig til foråret og sommeren. Igen i år finder du smukke styles fyldt med både små og store blomster i alverdens farver - et af sæsonens helt store hits. Der findes et hav af kjoler med fine blomster som både kan bruges i hverdagen med en vest udover og et par bukser under, sådan opnår du hurtigt et fint look. Strømpebukser med fine blomster ranker op af benet fra Sneaky Fox finder du endnu engang i vores sortiment.

 

Fine Blomster

 

01:Samsøe Samsøe Alsop Nederdel Pink Garten (SHOP HER)  02: Samsøe Samsøe Jetta Short Dress Sun Bouque (SHOP HER) 3: NEO NOIR Bisa Camellia Blouse Pink (SHOP HER)

 

BLOK PÅ BLOK 

Noget der også præger flere styles i år er blok prints. Prints sat sammen af blokke i forskellige farver. Hvilket er super cool og et rigtig fint statement print der skiller sig ud.

Du finder nogle rigtig fine skjorter og kjoler delt op i farvede blokke fra Mos Mosh og MUNTHE.

Blok

01:MUNTHE Tyrone Skjortekjole Hvid/Beige (SHOP HER)  02: Mos Mosh Bella Blok Skjorte (SHOP HER) 3: MUNTHE Tadum Skjorte Hvid/Beige (SHOP HER)

 

VESTE

Du har nok allerede set flere forskellige veste hænge hos din yndlingsbutik og måske set en veninde eller 2 style deres kjoler med en vest? Det er nemlig fordi at veste i alle mulige afskygninger igen i år er utroligt populære. Veste kan styles på så mange forskellige måder og findes både med bindebånd, høj hals, i strik, med print og både som lang og kort hvilket gør det nemt for dig at skabe dit eget look med netop din favorit vest. En vest kan styles udenpå en skjorte, kjole bluse, som en top og endda også udenpå din jakke hvilket giver dig det trendy lag på lag look. 

Skynd dig at klik her for at se vores store udvalg af veste. P.S vi kan ikke love at du ikke bliver forelsket i mere end en vest.

Veste

01:MUNTHE Twin Strikvest (SHOP HER)  02: By Malene Birger Belisia Pullover (SHOP HER) 3: Lollys Laundry Boho Vest Light Pink (SHOP HER)

 

DEN EKSTRA DETALJE

Den sidste ekstra detalje der får outfittet til at shine kan være en smuk accessoires i form af en hat, solbrille, dine smykker, en glitrende hårklemme eller den perfekte taske. Vi har et kæmpe udvalg af lækre accessoires hos Pinoc og vi elsker at mixe og matche vores accessoires så vi opnår lige præcis det look vi selv ønsker. 

Du kan se alle vores accessoires lige her

01:Huttelihut Solhat (SHOP HER)  02: WiOGA Vera Mix Øreringe (SHOP HER) 3: Sui Ava Elsa Bubblegum Multi Hårklemme (SHOP HER) 4: Sneaky Fox Carol Strømpebuks (SHOP HER)

Du kan allerede nu shoppe alle de lækre styles og trends lige nu på vores webshop og i butikken i Odense.