FIND DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE

Sommeren er lige om hjørnet og vi har da fået lov til at få en bid af den allerede. Hvilket har fået os til at hive vores sommerkjoler frem fra gemmerne. Men efter 1 års tid trænger garderoben ikke til en opdatering? og fortjener du måske ikke 1 eller 2 måske 3 nye kjoler? Det synes vi i hvert fald at du gør!

Går du efter den korte kjole, eller en mere hverdagsagtig kjole, kjolen med smukke detaljer eller den iøjnefaldende kjole eller leder du efter den lette og løse kjole til en tur på stranden? Uanset hvad det er du leder efter vil du kunne finde det hos Pinoc Odense. 

Du finder et stort udvalg af sommerkjoler i flotte farver, med skønne detaljer og vi følger tidens trends, pasteller, blomster, pufærmer og printes finder du også i vores sortiment. 

En ting der altid er vigtig når du skal finde din næste kjole er at du skal føle dig godt tilpas i kjolen og at kjolen omfavner din krop på alle de rigtige steder som du ønsker. En kjole der sidder flot på dig og din krop, kan nemt få dig til at føle dig som en stjerne og gør også at du får den bedste udstråling samt den bedste oplevelse uden at skulle tænke over at kjolen er forkert til dig, den strammer eller fremhæver det forkerte. Det må da være drømmekjolen.

Flere af kjolerne i vores sortiment kan bruges til både hverdag og til festlige lejligheder. Med de rette accessoires kan du nemt style en kjole op og ned. Dette gør også at en kjole kan have mange forskellige looks og bruges igen og igen på flere forskellige måder. Style din kjole med et par jeans under og en tynd vest udover samt et par sneakers eller en flad sandal for et afslappet hverdagslook, perfekt til job eller en cafe tur med en skøn veninde. Skal du til fest? Tilsæt flotte smykker, og et par høje sandaler, så kan du nemt skabe et smukt festligt look. 

Lige meget om du leder efter en festkjole, strand kjolen, kjolen til en tur på dansegulvet, den afslappet kjole til et cafebesøg eller leder du efter den perfekte hvide studenterkjole så har vi et godt bud.


Kjolen til hverdagen 

Alle kvinder må eje en skøn hverdagskjole, en kjole du altid kan regne med og som får dig til at stråle hver gang selvom du blot skal op og handle, til frisør eller på arbejde. Alle har brug for en kjole du blot trækker over hovedet og så er du klar til hverdagens gøremål. Den slags kjoler har vi mange af hos Pinoc Odense. Hop i den behagelige med smarte sweatkjole og tilsæt et par sneakers eller sandaler og du er klar til at gå ud af døren. Enkle kjoler der ikke kræver meget styling for at se fantastisk ud eller de lidt finere kjoler som du nemt kan dresse ned med et par flade sandaler og sneakers. Kjoler med lange ærmer, korte ærmer, kjoler med stropper og halterneck kjolerne er på vej tilbage, lange kjoler, korte kjoler der er et utal af muligheder for at finde din favorit hverdagskjole.

1. NEO NOIR Larri Satin Tie Dye Dress 213 499,95,-  (Shop her) 2.SECOND FEMALE Lilly Kjole Humus 999,95 (Shop her) 3. COSTAMANI Roxette Dress Sand 699,95,- (Shop her) 4. SUI AVA Else Marie Glow Cortado 150,- (Shop her) 5. VIA VAI Maddison Dee Sandal Sand 999,95  (Shop her)  6. MOS MOSH Kami Lei Dress Black 1199,95 ,-  (Shop her)

 

Strandkjolen

Snart er det tid til at nyde varmen og tage en tur til stranden og der skal du selvfølgelig have den perfekte strandkjole udover dit badetøj. En strandkjole skal være tynd og i et let samt åndbart materiale. Om den er lang eller kort, med lange ærmer, korte eller med stropper  det er op til dig bare du finder dig godt tilrette i den. Tilsæt lidt lækre accessoires, badetøj i fine farver og du er klar til at indtage stranden.  

 1. CO' COUTURE Sunrise Dress Army 599,95,- (Shop her) 2. A.KJÆRBEDE Big Kanye Demi Grey/Crystal Solbrille 200 kr (Shop her) 3. BECKSÖNDERGAARD Bluma Swimsuit 599,95,- (Shop her) 4. CO' COUTURE Mini Leo Strap Dress Khaki 599,95,- (Shop her) 5. NEO NOIR Astana Stripe Shirtdress White 599,95,- (Shop her)  6. VIA VAI Harita Liv Sandal Beige 799,95,- (Shop her)

 

 Festkjolen 

Festkjoler med fine detaljer, glimmer, pailletter og flotte print det går man aldrig forkert i byen med. Tilsat et par flotte sandaler og funklende smykker kommer du til at skinne om kap med Disko kuglen hele natten.

1. BRUUNS BAZAAR Alise Millow Kjole Rose 1499,95,-  (Shop her) 2.BRUUNS BAZAAR Borange Serine Dress Sand1199,95 (Shop her) 3. CO' COUTURE Saki Halterneck Dress 699,95,- (Shop her) 4. MAANESTEN Idun Earring Sølv 650 kr (Shop her) 5. SECOND FEMALE Fiji Dress 899,95,-  (Shop her)  6. VIA VAI Paula Grace Sandal Black 799,95 ,- (Shop her)

 

Skjortekjolen

En sikker klassiker er skjortekjolen, med sit simple og klassiske look er den en af de største favoritter i blandt kjolerne. En skjortekjole forbindes oftest med noget seriøst og stilrent men i dag kommer skjortekjolerne i de flotteste prints, de kan være med pufærmer, flotte farver, korte ærmer og lange ærmer, med flæser og mange andre flotte detaljer som gør at du kan bruge en skjortekjole til alle anledninger du kan dresse den op med flotte sandaler, strålende accessoires og en fantastisk frisure og lige så nemt kan du dresse den ned med med et par flade sandaler og en hestehale. Skjortekjolen er en sikker vinder på de varme dage da den ofte er let og sidder løst til kroppen.

1. COSTAMANI Oats Dress Collar Linen Stripe 899,95,- (Shop her) 2. SECOND FEMALE Sevilla Shirt Dress Black 799,95,- (Shop her) 3. SECOND FEMALE Pune Shirt Dress Dessert Sage 1499,95,- (Shop her) 4.MAANESTEN Jules Bracelet Guld/ Sølv 450 kr (Shop her) 5. MOS MOSH Rory Shade Dress 1299,95,- (Shop her) 6. BUKELA Vivian Slippers Cognac 799,95,- (Shop her)

 

Kjoler med print

Prints og farver skal der til hvilket vi også elsker og heldigvis følger trenden med lyse farver, blomster og flotte prints med fra sidste år og igen i år finder du nogle helt fantastiske kjoler med unikke prints. 

1. CO' COUTURE Sunrise Crop Dress Mini Leo 499,95,- (Shop her) 2. CO' COUTURE Levi Tunic Dress Sky Blue 699,95,- (Shop her) 3.  PICO COPENHAGEN Salicia Velvet Hårbøjle Lilla 100 kr (Shop her)  4. NEO NOIR Vogue Faring Flower Kjole 599,95,- (Shop her) 5. CO' COUTURE Adrienne Cheeky Dress 699,95,- (Shop her) 6. BECKSÖNDERGAARD Velcro Galia Sandal Pack Silver Bullet  599,95,- (Shop her)

 

Gå sommeren i møde i den flotteste sommerkjole og med funklende accessoires. Alle styles, sandaler og accessoires kan købes her på webshoppen eller i butikken i Odense.